Vrijeme je za novi sat?

Ako ste i vi u zadnje vrijeme pomislili kako je došlo vrijeme za novi lijepi sat onda je ovo članak za vas. Uz veliki broj domaćih i stranih on line dućana gdje možete kupiti kvalitetne satove po povoljnim cijenama i uvjetima kupnje razmišljanje o novom satu nije loša ideja. Velika većina shopova nudi poznate brendove po popularnim cijenama uz stalne akcije i druge pogodnosti. Ali odakle početi?

Kupiti sat od domaće online tvrtke ili preko nekog od popularnih servisa u inozemstvu. Iako doista postoje servisi gdje možete satove kupovati po smiješnim cijenama razmislite koliko vam se to isplati? Svakako su satovi u domaćim web shopovima nešto skuplji no iza njih stoje tvrtke koje zapošljavaju stvarne ljude i imaju stvarne poslovne prostore, pouzdane servise i kvalitetnu podršku.

Pripazite, uzbuđenje koje izaziva kupovina novog sata može vas dovesti u situaciju kojoj ne želite biti. Može se desiti da između vas i vašeg novog sata pukne ljubav i za par dana shvatite da možda i niste izabrali baš najbolje. Može se desiti da požurite s kupovinom a onda za par dana ugledate taj isti sat na novom velikom popustu. No to je u redu, takve stvari se dešavaju.

Bilo kako bilo prva stvar o kojoj trebate odlučiti je količina novaca koju želite potrošiti. Satove danas možete kupiti po različtim cijenama. Možete naići na poznate brendove satova već od ispod 500 kuna. Obično se radi o zadnjem primjerku u dućanu ili nekoj velikoj rasprodaji satova. Koliko ćete potrošiti ne ovisi samo o vašem proračunu i onome što tražite u satu već i pronalasku te posebne prilike kada je sat koji vam se sviđa na značajnom popustu.

Sljedeća odluka koju trebate donijeti je pitanje od kojih materijala želite svoj novi sat. Tražite li sat s kožnim, metalnim ili silikonskim remenom? Sat za službene prilike ili slobodno vrijeme? Kod materijala će vam pomoći izbor nekog od kvalitetnih dokazanih brendova. Tvrtke koje drže do svojih kupaca drže i do materijala od kojih izrađuju satove.

Obratite pažnju na način rada vašeg sata.

Birati možete između kvarcnih satova koje pogone baterije i između klasičnih mehaničkih satova. Mehanički sat izbor je onih ljudi kojma je važno kakvu poruku šalju izborom svog sata. Naravno i kvarcni satovi mogu biti lijepi i funkcionalni. Izbor je na vama i koju god od ove dvije vrste izaberete najvažnije da se sat sviđa vama, vi ćete ga uostalom i nositi.

Za neke ljude, imati određenu marku sata je jako važno za neke ljude je to manje bitno. Satovi se danas ne smatraju isključivo luksuznim predmetima no čak i ako niste veliki zaljubljenik u satove, vjerojatno znate koji prestiž sa sobom donose neke od vrhunskih marki.

Ako ste spremni potrošiti dobar novac na sat, vjerojatno imate i svoju omiljenu marku. Proučite dobro ponudu satova na internetu i donesite izbor koji će vas učiniti sretnim.

Odaberite dizajn sata

Glavna stvar po kojoj birate svoj novi sat je njegov izgled. Danas satovi postoje u različitim oblicima, bojama i veličinama. Neke od smjernicama prilikom izbora mogu biti glamurozni ili elegantni izgled. Hoće li vaš sat biti podebljanog ili tankog kućišta.

Ono što svakako želite je sat koji će se dobro uklopiti u vašu garderobu. Ako je vaš ormar ispunjen jarkim bojama, podebljanim uzorcima i odvažnim modnim detaljima izabrat ćete sat koji vas dodatno ističe. No ako je vaš stil rezervirana elegancija tada ćete odabrati i takav sat.

Razmislite na koji način namjeravate koristiti novi sat i koje funkcije sata vam trebaju u svakodnevnom životu. Ako volite ustati prije izlaska sunca i pješačiti, možda ćete htjeti sat s alarmom i kompasom. Ako ste strastveni trkač, trebali biste potražiti sat koji ima monitor otkucaja srca i funkciju pedometra.

Kada su satovi u pitanju naša je preporuka on line web shop tvrtke Watch Centar. Tvrtke koja postoji već skoro 30 godina ima odličan servis satova i kvalitetan web shop. Pogodnosti koje sam dućan nudi su stalne promo akcije u kojima cijene satova značajno padaju. Pretplatnici njihovog newslettra ostvaruju dodatne pogodnosti a stvarna korisnička podrška vam je dostupna bilo mailom ili telefonom. Uz sve to imaju i posebnu rubriku outlet sa satovima i nakitom po sniženim cijenama. Ako još niste svakako posjetite web shop satovi.com upišite se u njihov newsletter i čekajte vijesti o popustima.

Previous post Kako odabrati pravi nakit za sebe?
Next post Ulcerozni kolitis i prehrana